Twitter’da düşüncelerim / 11.08.2017

Litvanya’nın başkenti Vilnius’daki Dünya Kabala Konferansı’nın üç günü, Kabala’nın bilgeliğinin ne olduğunu deneyimlemeye gelen yüzlerce Avrupalı’nın kalbinde değişiklik meydana getirdi.

Kişisel çıkar dünyası (liberalizm) parçalandı. Kabala, O”M [Or Makif], parçaların karşılıklı tamamlayıcısında, onları düzgün bir şekilde birleştirebilir.

Kabala Yaradan’ı ifşa etme yoldur. Kural 38: Yukarıdan sadece sizin gelişmeniz için gönderilen testlerin kesilmesini istemeyin!

Kabala Yaradan’ı ifşa etme yoludur. Kural 39: Sadece Yaradan’dan ve sizin gelişiminiz için geldiğinden hepsiyle minnet ile yüzleşin.

Testi, Yaradan’dan doğru bir şekilde aldıktan sonra, Yaradan’ın testi gönderdiği kişiye harici bir reaksiyonunu düşünün.

Kötü eğilim; ego, Yaradan’ın gücüdür. İçeri girince; dost olmaya başlar bu yüzden bu iki güç, iyi ve kötü; birbirini tamamlar.

Kim kötülüğü etkisiz hale getirirse bir kahramandır ve kim kötülüğü dost edinirse en büyüktür. Şeytan bir melek olmaya başlar ve her ikisi de Yaradan’a yönlendirir.

Dünya Yaradan tarafından inşa edildi ve parçalandı. Tüm çelişkili parçaları beraberce Onu ifşa etmek için orta çizgiye çekin!

My Thoughts On Twitter, 11/8/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed