En Yüksek Yönetim Sistemine Giriş

Baal HaSulam, Son Nesil: Buna, ruhun ölümsüzlüğü, bir sonraki dünyadaki ödül, kişinin görkemi, ulusun görkemi konularını eklemeliyiz.

Birincisi, kişinin aile, toplum ve insanlarla olan ilişki sorunu çok güçlüdür. Eğer buna dikkat etmezseniz, o zaman zorla içine sokulursun. Bireysel ve milliyetçi hareketlerin sözde Birleşik Avrupa’da aniden nasıl başladığını görüyoruz.

İkincisi, Kabala’nın yardımıyla, insan her şeyi idare eden ebedi ve kusursuz bir sistemi ifşa eder. Bu sisteme sanki bir pilotun kokpitine girer gibi girer ve nereye ve neden uçtuğunu kontrol eder ve görmeye başlar. Ve bu uçuş ebedidir.

Öte yandan, bir kişi bu uçaktan inemez. O yüzden uçması ve nereye gidebileceğini anlaması çok önemlidir.

Soru: Ruhun ölümsüzlüğü, geleceğin dünyasındaki ödül ve “insanın görkemi, ulusun görkemi” arasındaki bağlantı nedir?

Cevap: Bütün bunlar bir insanı cezbeder.

Yani kendimi, gelişimimin başına koyarım ve dünya bana bağlıdır. Aynı zamanda, ulusumun ve insanlığın içinde kurtarıcı ve lider gibi görünürüm.

“İnsanları daha parlak bir geleceğe yöneltirim.” Kabala’yı uygulayan, çalışan bir insan böyle hisseder, çünkü her birimiz başkalarının yapamadığı işlevleri yerine getiririz.

Bu koşul, insanların ölümsüzlüğü, ruhun ölümsüzlüğü ve varlığımızın ölümsüzlüğü ile bağlantılıdır. Ölüm yoktur; bir sonraki seviyeye ulaşmak için yalnızca hayvansal bedenin ölümü vardır. Bizlere, bu seviyeye erişmek ve içinde bulunmaya devam etmek için belirli bir zaman dilimi verilmektedir.

Enter The Highest Management System

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed