Sanal Öğrenmenin Avantajları

Soru: İnternetten, Moskova Kabala Akademisinde eğitim görüyoruz. Sanal grubun güçlü noktası nedir? Üzerinde çalışmak için değerli olan nedir? Kişi neye dikkat etmelidir?

Cevap: Her toplumda potansiyel olumlu ve olumsuz özellikler ve nitelikler vardır.

Sanal bir grubun eşsizliği, aranızdaki geniş mesafelerdir ve gerçekte birbirinizi fiziksel olarak etkilemiyorsunuzdur. Birbirinizi yalnızca iletişim kanalları aracılığıyla hissettiğiniz, içsel özelliklerinizle etkilersiniz. Ve bu yüzden, bu daha kolaydır.

Bir taraftan, sanal bir grupta on dostla fiziksel bir bağlantıya kıyasla çok daha hızlı bağlanabilirim; çünkü bir ekran aracılığıyla, iletişim ortamı vasıtasıyla, sadece birbirimize aktarmak istediğimiz şeyler iletilir. Bu nedenle, daha basittir.

Öte yandan, sınırsız bir izleyici vardır; dünyadaki milyarlarca insan bağlanabilir.

Günümüzde bağlantılarımız evrenseldir, çeşitli sanal biçimlerdedir ve aramızda günün farklı zamanlarında iletişim kurarız vb.

Genel olarak, aranızdaki bağlantı sistemini doğru seçerseniz, o zaman çok mobil, hareketli ve esnek olabilirsiniz, böylece içinde Yaradan’ın gerçek bir keşfi oluncaya kadar, aranızdaki bağlantıyı sürekli geliştirirsiniz.

Soru: Pratik çalışmayı nasıl organize etmeliyiz?

Cevap: Sadece aranızdaki bağlantı yoluyla yapabilirsiniz.

Her şey sadece egomuzu iptal ettiğimiz insanlar arasındaki bağda ve Yaradan’ın ifşa olacağı yerde, aramızda oluşan iyi bir bağda anlaşılır. Bu pratik çalışmadır.

Advantages Of Virtual Learning

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: