On Sefirot Aracılığıyla Dünyayı Görün

Soru: Dünyaların yaratılış sistemini, ruhun on Sefirot’unu, çarpım tablosu gibi çalışmam mı gerekir, yoksa benim için bunun henüz var olmayan ve anlaşılamayan bir şey olduğunu kabul mü etmeliyim?

Cevap: Onu çalışmalısınız, sonra da aramaya çalışın ve sistem içinizde oluşmaya başlar. Dünyaya bakacaksınız, içindeki değişiklikleri sanki bir şablona bakıyormuş gibi gözlemleyecek ve bu dünyada on Sefirot’u göreceksiniz.

Sanki dünyadaki bir ağ üzerinden bakmak bireyde, onun tutumlarında, insanlar arasındaki ilişkilerde, rüzgarın hareketinde, havada, bitkisel, hayvansal veya manevi dünyalar fenomenindeki çeşitli etkileşimlerde, nereye bakarsanız bakın, her yerde iki kuvvet arasındaki bağlantıların, aynı tek ağını göreceksiniz: olumlu ve olumsuz.

Soru: On Sefirot’u edinmek için ne kadar zaman gerekiyor? Bireye mi bağlıdır?

Cevap: On Sefirot’un Çalışılması (Talmud Eser Sefirot) adlı çok derinlemesine, altı ciltlik metnimiz var, On Sefirot’un, son ve en düşük olan dünyamız da dâhil olmak üzere tüm dünyaları nasıl şekillendirdiğini ve Üst Işık’ın On Sefirot aracılığıyla tüm yaratılışı kontrol etme şeklini açıklar.

See The World Through The Ten Sefirot

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed