Hızlı Kabala İpuçları – 1/8/17, Bölüm 1

Soru: Yaşamın her aşamasında bir bireyin eğitiminden kim sorumludur: Ebeveynleri, öğretmenleri veya bir bütün olarak toplum mu?

Cevap: İlk ve en önemli ebeveynler; bunlar doğal bir hiyerarşik mekanizmadır. Daha sonra gerçekten daha geniş bir çevre, toplum, tüm dünya vardır.

Soru: Bir eğitimcinin temel özellikleri nelerdir?

Cevap: Bir eğitimci, topluluk ve dünyanın bütünüyle birbirine bağlı olma duygusuna sahip olmalıdır. Bu onu (kadın ya da erkek) diğer her şeye zorlayacaktır.

Soru: Çocukların erken yaşlardan itibaren nasıl yetiştirileceğini anlamak için ne okumamızı önerirsiniz?

Cevap: Sadece web sitemizde bulunan materyalleri.

Soru: Kabala bilgeliğine göre eğitime inanıyorum, ancak tüm insanlık için herhangi bir umut var mı, yoksa sadece belirli seçilmiş bir grup için ayrılmış bir yer mi var?

Cevap: Burası internet üzerindeki herkes için ayrılmıştır ve tüm insanlığa tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Soru: Defalarca tekrar edersek, bizi doğru yetişmeye yönlendirebilecek, çevremizdeki kişilere karşı olumlu bir tutum takınabileceğimiz Kabalistik bir ifade var mı?

Cevap: Evet. “Ve sen dostunu kendin gibi seveceksin” (Levililer 19: 18).

Soru: Eğitim sisteminizin dezavantajları nelerdir?

Cevap: Henüz tam olarak şimdiki zamana uyarlanmamıştır.

Soru: Çocuklarla ebeveynler arasında görünmeyen bir bağlantı olduğunu biliyoruz. Bu bağlantıyı yetiştirmede kullanmak nasıl mümkündür?

Cevap: Bir ebeveyn diğer insanlarla etkileşime başladığında, o (çocuk), bu bağlantıları, onları birbirine bağlayan ipler gibi, kablolar gibi, güçler gibi açıkça görür.

Blitz Of Kabbalah Tips – 1/8/17, Part 1

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed