Hızlı Kabala İpuçları 11/27/16, Bölüm 1

Soru: İnsanın maddesel bedeni var. Ruhun bedeni var mı?

Cevap: Ruhun bedenine, ihsan etme arzusu denir.

Soru: Tüm dünyaların ve gerçeğin bütününün içimde olması ve duyguların, her şeyin benim dışımda olması durumunun, kafamı karıştırmaması mümkün müdür?

Cevap: Üst realiteyi hissetmeye başlamazsanız imkânsızdır. Bu arada, bu tamamen felsefi bir sorudur.

Soru: Bu egoistik, maddesel dünyaya ulaşır ulaşmaz, eğer zaten var olduysa, ilk ruh koşulumuzu hatırlar mıyız?

Cevap: Hayır hatırlamayız. Bunu sadece hayal edebilir ve kendi kafamızda canlandırabiliriz, bundan başka bir şey yapamayız. Ancak, bunu yapmamız gerekmiyor. İlerlemeliyiz ve geçmişi araştırmamalıyız.

Soru: Sevme ve ihsan etme kelimelerine manevi anlamda somut bir örnek verebilir misiniz?

Cevap: Gruptaki dostlarınıza, onları benzersiz bir bütün gibi hissettiren bir derecede bağlanın ve aynı zamanda, kendinizi hissetmeyi bırakın. Bu manevi bir hissiyattır. Grup dışında ve dostlar dışında manevi eylemler aramaya çalışmak işe yaramaz.

Soru: Realite, üst gücün çalışmasını bende ve (Kabala bilgeliğinin yardımıyla) etrafımda olanları görmeye başladığımda nasıl değişir?

Cevap: Üst güçle bağ kurduğunda, maddesel gerçekliği değiştirmek için, ona nasıl ihsan edeceğini anlamaya başlar ve hedefe bilinçli olarak odaklanırsın. Aynı zamanda, liderliğin sadece üst kuvveti ile tamamen benzerliğe ve eşitliğe ulaşmaya özlem duyarsın böylece sen ve o güç bir bütün haline geleceksiniz. Kişinin ıslaha gelmesi budur.

Blitz Of Kabbalah Tips – 11/27/16, Part 1

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: