Hızlı Kabala İpuçları – 8/7/16

Soru: Neden bazen öğrencilerinizle alay ediyorsunuz? Görünüşe göre mizahınız bizi birleştiriyor ve dikkatimizi keskinleştiriyor.

Cevap: Bunu yapmamın nedeni de bu.

Soru: Öğrencilerinize karşı tutumunuz neye bağlı? Neden bazı öğrenciler özel ilgi görüyor?

Cevap: Böyle bir şey yok! Gerçekten yok. Her gün ve ders sırasında bazen birkaç kez soru sormak isteyerek dikkat çeken öğrenciler var. Onları sınırlandırıyorum, çünkü mümkün olduğunca geniş aralıklarla sorular istiyorum.

Soru: Öğretmenin, gerçekten ihtiyacımız olan öğretmen olduğunu nasıl anlayabiliriz? Sonuçta, farklı öğretmenler var ve her biri materyali farklı şekilde iletiyor.

Cevap: Araştırın!

Soru: Bir öğrenci olarak öğretmeni izlerim ve bazen zamanım yetersizdir. Grup veya öğretmen, günü doğru bir şekilde planlayabilir mi, yoksa Yaradan’a sormalı mıyım?

Cevap: Bu anlamda bir kadın için bu çok daha basittir. Dersi kaydedebilir veya indirebilir ve her yerde dinleyebilir ve aynı anda ilerleyebilirsiniz.

Soru: Bıkkınlık ve dikkat dağınıklığı dinleyicinin algısına mı bağlı?

Cevap: Hastalık şeklini almadıkça, bıkkınlık ve dikkat dağınıklığını; kalıcılık ve azim olarak adlandırabiliriz, bu yüzden bunlar tamamen normal niteliklerdir.

Soru: Adam HaRişon’un (İlk İnsan) öğretmeni kimdi? Ona kim rehberlik etti?

Cevap: Hiç kimse, o, Üst liderliğin ifşa olduğu ilk kişiydi. Üst dünyayı bir öğretmen olmadan keşfeden, ondan sonra gelen diğer Kabalistler de vardı. Ancak, özel bir eğilimleri vardı. Büyük çaba sarf ettiler ve başarılarını belirli bir kişi aracılığıyla değil, kitaplar aracılığıyla elde ettiler.

Blitz Of Kabbalah Tips – 8/7/16

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed