Hızlı Kabala İpuçları – 8/21/16, Bölüm 2

Soru: Sık sık bana öyle geliyor ki sanki bir şey yapmıyormuşum gibi hareket ediyorum. Bu benim hayal gücüm mü?

Cevap: Sana böyle geldiğini görmen mümkündür. Kabala bilgeliğini ciddi olarak çalışırsan, bunun nasıl ve nerede olduğunu, üst gücün sizi nasıl yönettiğini ve içinizde ne yaptığını hissetmeye başlayacaksınız.

Soru: Kabalist ne gibi hisler yaşar? Dünyamızdan haz alır mı?

Cevap: Kabalist, normal bir insandan milyarlarca daha fazla hisler yaşar ve bunlar dünyamızdaki hisler olsa bile, onları Yaradan ile ilişkilendirebilir.

Soru: Sezgi aynı zamanda arzunun ürünü müdür?

Cevap: Kabala’da, hiçbir sezgi yoktur. Sezgi, bilgi eksikliğidir, dünyamızda bir şekilde oluşturduğumuz, farkındalığın yokluğudur. Kabala’da, Işık bir arzuyu tam olarak doldurur ve ona rehberlik eder, yönlendirir.

Soru: Her şeyi Yaradan’a dayandırmanın, bağlamanın nasıl mümkün olduğuna bir örnek vermek mümkün müdür?

Cevap: Şamati kitabındaki makaleleri, özellikle de “O’ndan Başkası Yok” adlı makaleyi tekrar tekrar okumanızı öneririm, o zaman muhakkak üst güçle bağlantıyı hissetmeye başlayacaksınız ve O’nunla karşılıklı etkileşimin nasıl mümkün olabileceğini bileceksiniz.

Soru: Duygular kişiyi ele geçirirse ve kişi onları kendi kaynağına çeviremezse ne yapabilir?

Cevap: Yapabilirsiniz! Şamati’deki makaleleri okumaya devam edin, ancak ciddi olarak.

Soru: Bir kızla ilgili sabit hatıralardan kurtulmak nasıl mümkündür? Ona yönelik güçlü bir nefret duygusu dışında, hiçbir şey kalmadı.

Cevap: Bu, kızı ya da seni rahatsız etmez, üzmez. Tekrar ediyorum, Kabala bilgeliğini ciddi olarak çalış ve o seni doğru hedefe yönlendirecektir.

Blitz Of Kabbalah Tips – 8/21/16, Part 2

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed