Hızlı Kabala İpuçları – 11/20/16, Bölüm 2

Soru: Kabala bilgeliği hakkında bahsettiğiniz gibi, aynı anda iki dünyada, fiziksel dünyada ve manevi dünyada yaşıyor musunuz?

Cevap: Ben sizinle birlikte yaşıyorum.

Soru: Kendi tecrübelerinizden Yaradan’ın niteliğinin, ihsan etme niteliğinin nasıl edinildiğini bize söyleyebilir misiniz?

Cevap: Sadece grup vasıtasıyla. Kişi gruba karıştığında, kendisini Yaradan’a feshetmek için hazırlar ve Yaradan’la temas, birleşme böyle gerçekleşir.

Soru: Üst kuvvetin niteliğine ulaşan bir kişi, onun arzusunu ve tutkusunu kazanır mı?

Cevap: Hayır, o daima kontrol edemeyeceği tutkuları ve arzuları olduğunu keşfedecek ve Yaradan’dan, üst Işıktan kendisini düzeltmesini istemek zorunda kalacaktır.

Soru: Bir kere bireysel ıslahımızın sonuna geldiğimizde, manevi edinimin tadını kaybeder miyiz? Sonuçta, maneviyata ulaşan bir kişi sis gibi erir.

Cevap: Aksine, içinde çözdüğüm her şey benim olur ve içinde, sonsuz, mükemmel ve mutlak bir lezzet hissederim.

Soru: Başkalarının acı çektiğini gören Kabalist ne hisseder?

Cevap: Acıyı haklı göstermek zorundadır, çünkü onun egosu yüzünden öyle görünüyordur ve sevgi ve ihsan etme niteliğinde tüm acılar muazzam zevk olarak algılanır, çünkü dünyada gerçekten hiçbir acı yoktur.

Soru: Eğer bu dünyanın kaderi beni ilgilendiriyorsa, bu aynı zamanda ihsan etme niteliğiyle mi ilgilidir?

Cevap: Hayır, bu dünyanın kaderi yalnızca insanı ilgilendirir, çünkü bu dünya aracılığıyla Yaradan’ı bilebilir, tüm insanlığın O’nunla yakın olmasını ve onları bütünlük ve sonsuzluk seviyesine yükseltmeyi sağlayabilir.

Blitz Of Kabbalah Tips – 11/20/16, Part 2

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: