Hızlı Kabala İpuçları – 11/20/16, Bölüm 1

Soru: Manevi haz duygusu bir kişide, üst dünyaya girmeden önce bile, sadece manevi yola başladığı için ifşa olabilir mi?

Cevap: Kim olduğunu ve nasibini söyleyemem, ancak bir kişiye kısa bir süre manevi bir zevk hissi veriliyor. Onu çevreleyen alanda kendisinde gelişen bir şey olarak hisseder. Buna Yaradan’ın aydınlatması denir, (Şehina’nın aydınlatması).

Soru: Manevi edinime giden yolda önemli kilometre taşları nelerdir?

Cevap: Manevi edinimin kilometre taşları çalışma materyali, gruba dâhil olma, uzun bir hazırlık dönemi, daha sonra Lo Lişma dönemi (O’nun adı için değil) ve daha sonra Lişma dönemidir (O’nun adı için).

Soru: Neden bize manevi haz verilir? Manevi hazzı nasıl tadabilir ve kullanabiliriz?

Cevap: Manevi hazzın tadı, onu ihsan etme niyeti ile kullanabilen kişiye verilir.

Soru: İçimdeki tüm iyiliği korumak ve kaybetmemek ifadesini nasıl anlayabiliriz?

Cevap: Başkaları hakkında düşünmeniz, onlarla nasıl bağlantı kurabileceğiniz ve üst Işık’ı sizin tarafınızdan onlara nasıl ileteceğiniz dışında, başka bir şey düşünmediğiniz zaman, içinizdeki tüm iyiliği koruyabilirsiniz.

Soru: Manevi edinimleri nasıl ölçebiliriz ve onu egoizmimizle nasıl bozmayız?

Cevap: Manevi edinim, yukarıdaki edinilen egoizmin büyüklüğü tarafından ölçülür ve onu bozmak imkânsızdır, çünkü eğer o manevi edinim ise kişinin geliştirdiği sevme ve ihsan etme niteliği içinde doğru bir şekilde kıyafetlenmiştir.

Blitz Of Kabbalah Tips – 11/20/16, Part 1

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed