Hızlı Kabala İpuçları – 10/30/16

Soru: Bir grup toplamak olası mıdır? “Doğru” dostları nerede bulmak mümkündür?

Cevap: Özellikle bir şey yapmak zorunda değilsiniz. İnsanlar tamamen rastgele seçilir. Ancak lütfen dikkat: yaptığınız her şey yukarıdan gelir. Kişi bağımsız bir eyleme sahip değildir.

Soru: Onlu grup içinde nasıl bağ kurduğumuzu sınamak mümkün mü?

Cevap: Hayır, Yaradan aranızda ifşa olmadan önce, hiçbir bağlantı yoktur, dolayısıyla ölçülecek bir şey yoktur.

Soru: Dersleri izlemek için hiç istekli olunmayan zamanlar var, bunlar yalnızca iletişim ve bağlantı için. Bu normal mi?

Cevap: Çok iyi! Bu çok kötü değil. Bağ kurun, bir çalıştay yapın.

Soru: Grubumuzda 11 kişi var. Erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı veya birlikte atölye çalışmaları yapması tercih edilir mi?

Cevap: Onları, insan sayısıyla bağlantısız olarak ayrı ayrı yapmak gerekiyor. Yemek esnası haricinde, erkekler ve kadınlar birlikte olmamalıdır; bu bile yemek türüne bağlıdır. Eğer bu bir aile yemeyi ise, o zaman mümkündür, ancak bu Kabalistik içerikli bir yemekse, o zaman da ayrı ayrı yapılmalıdır. Erkekler kadınların varlığını hissetmemeli.

Soru: Edinimin hissi ne ile kıyaslanabilir?

Cevap: Bunu, tüm içsel ve dışsal sınırlamalardan kurtulmakla karşılaştırmak mümkündür. Her şeyin, Yaratan adı verilen, Işık’ın kolektif gücü tarafından yönetildiğini hissedersiniz ve sadece içinde yüzersiniz. Ondan sonra bu his kaybolur. Islahın tamamen tamamlanmasına kadar hiçbir şey kalmaz.

Soru: Gelecekte birkaç onlu gruba sahip olabilecek miyim: Derslerde onlu bir grup, işte onlu bir grup, ailede onlu bir grup?

Cevap: Elbette, bununla ilgili bir sorun yok. Ancak öncelikle ortak bir amacınız olan, on kişi ile başlamak gerekir ve sonra devam edin.

Blitz Of Kabbalah Tips – 10/30/16

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed