Erkekler Ve Kadınlar: Manevi Çalışmada Farklılıklar

Soru: Erkeklerin ve kadınların doğası fiziksel ve psikolojik açıdan çok farklıdır ve manevi kökleri de farklıdır. Bu farklılıklar, manevi çalışma bağlamında var olabilir mi, bir onlu grup erkekten farklı olarak, bir onlu grup kadın da birleşebilir mi?

Cevap: Manevi çalışmalarda erkek ve kadın grupları arasında hiçbir fark yoktur. Tek şart, onluların ayrı ayrı çalışmasıdır, aksi takdirde karşı cinsteki çekim vb. Kabala ile karıştırılabilir. Bunu başka bir şekilde yapmak imkânsızdır. Erkekler ve kadınlar, etkinlikler, çalıştaylar ve her şeyde çalışırken her biri kendi grupları içinde olmalıdır.

Soru: Eğer erkekleri kadınlardan ayırırsak, tüm dünyanın birliğini nasıl sağlayabiliriz? Manevi çalışmamızda, hepimiz, erkeklerle kadınların, birleşme zamanı geldi mi?

Cevap: Egoyu hissetmeyi bıraktığımızda ve fiziksel bedenlerimizle ilgili olmayı bıraktığımızda, o zaman erkekler ve kadınlar arasındaki fark kaybolacaktır. O zaman kadınlara yönelik cinsel cazibe, üst dünyaya ulaşmamıza müdahale etmeyecektir, çünkü sadece o bizi cezp edecektir o zaman.

Men And Women: Differences In Spiritual Work

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Sonraki yazı: