Manevi İlerleme için İki Olasılık

Soru: Üst kuvvet, yaratılışta O’nunla temas kurmayla ilgilenir. O, doğamıza (alma arzusu) vurarak, bizi nasıl dürteceğini bilir, böylelikle biz O’na döneceğiz. Sonuçta, işler bizim için iyi olduğunda, O’nu hatırlamıyoruz.

Ancak başka bir seçenek daha var, bizler bilinçli olarak darbeleri beklemeden kendimizi O’na döndürmeye başladığımızda. Bunu nasıl yapabilirim?

Cevap: Yüksek gücü ifşaya başlamamız için birtakım temel araçlar vardır: kaynaklara uygun olarak çalışmak, bu metodolojiyi öğrenip gerçekleştirdiğimiz grup, Kabala bilgeliğini yaymak ve Üst güce daha yakınlaşmak için tüm insanlığı örgütlemek.

Soru: Yani bir ders için hazırlanıp, materyali çalışarak, Üst Işığı da mı çağırıyoruz?

Cevap: Hiç şüphesiz! Bunun gibi yüzlerce saat sonra, kişi mutlaka içsel değişiklikler hissedecektir. Üst güçle temasa girip, onun tarafından kıyafetlendirilmeye başlandığında, iç vizyonu ile dünyayı görmeye başlayacaktır.

Soru: Grupta, aramızda birleşmeye başladığımızda, bu çabamızı gerektirir ve bunlar aynı zamanda egoya da darbe vurur, sadece bilinçli olanların. Birinci ve ikinci seçenek arasındaki fark nedir? Bu Yaradan bana vurduğunda ve sonra görünüşte ben kendime vurduğumda.

Cevap: Öncelikle, siz kendinize vurmazsınız ve bu yolu siz seçersiniz.

Zorlu olabilir, özellikle hoş değildir, ancak siz bunu bilinçli olarak seçersiniz. Ve bunun, yalnızca acıdan kaçmak için değil, bir Adem (Adam) olmak istediğiniz için zorunlu olduğuna kendinizi ikna edebilirsiniz!

Siz, Üst dünyayı hissetmek için hala bu dünyada yaşarken manevi büyüme yolunu seçmek istiyorsunuz.

Burada, kendi üzerinizde çalışmaya, kendinizi sonsuz ve kusursuz kaynağa daha yakın hale getirmeye ve onun gibi olmaya başlama şansına sahipsiniz. Ayrıca bu, bu hayatta elde edilen bir şeydir.

Bu nedenle, bu dünyada ne yaparsanız yapın, bu Kabala bilgeliğini uygulayarak elde edeceğiniz sonuçlarla kıyaslanamaz.

Two Possibilities For Spiritual Advancement

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Sonraki yazı: