Çalışmanın Doğruluğunu Nasıl Kontrol Edebiliriz?

Soru: Kabala bilgeliğinde tek gerçek çalışmaysa, kalpteki hissiyat haricinde bunu kontrol etmenin bir yolu var mıdır? Sonuçta, bir ömür, binlerce metodun kontrol edilmesi için yeterli değildir; her biri kendisinin tek gerçek yöntem olduğunu iddia ediyor. Ne tavsiye edersiniz?

Cevap: İstediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz. Kabala bilgeliği her şeyin nereden kaynaklandığını bize anlatır. Herhangi bir metoda körü körüne inanmamalısınız.

Kaynaklar üzerinde çalışmalısınız ve eğer gerekirse onları daha da geliştirmenize yardım edeceğiz. Her tür kurslar var ve Rusçada çok miktarda tamamlayıcı materyal hazırladık. Dünyada farklı ülkelerdeki arkadaşlarımızın çoğu Rusça konuşanlardır ve onlar memnuniyetle size yardımcı olacak ve destekleyeceklerdir.

Her şeyi bırakmanız gerektiğini söylemiyorum. Çalışmaya basitçe yaklaşmalı ve yaşamın anlamını akıllıca bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Yaratılışın resmini, üzerinizde etki eden güçleri ve bunları sonraki dünya için ertelememekle birlikte bu yaşamda nasıl kullanabileceğinizi keşfetmelisiniz.

How Can We Check The Truthfulness Of The Study?

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed