Sorularınıza Cevaplar, Bölüm 157

Soru: Gece yarısı uyandığınız ve ruhunuzda dayanılmaz bir acı hissettiğiniz ve bunun nedeninin size verilen şeyi kaçırdığınızı (ruhunuzun kökü için gerekeni yapmadığınızı) düşündüğünüz bir koşul hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Cevap: Bu, Yaradan’ın sizi terk ettiğini hatırlatmasının harika bir yoludur.

Soru: Siz hayattaki en önemli şeyi anlamam için bana yardım ettiniz: İhsan etmenin gerçek anlamını görmek, ego’nun karanlık kabuğundan kurtulmak ve korkunun uçurumuna doğru bir adım atmak.

Düşünceler ve anlamayla yaşadım ve Kabala bilgeliğini zihnimde kolayca kavradım, ancak sadece şimdi dünya değişiyor, sadece şimdi hislerimde bu yol doğrudan ifşa oluyor. Hiçbir şey gereksiz değildir; her şey sadece bir şeye yönlendirir, ıslah olmaya.

Ne yapmalıyım ki egonun kısıtlamaları o kadar acı olmasın? Egon son derece büyümektedir ve cehennem çok karanlıkken onun üstünde bağlantı kurmayı daima başaramam.

Siz gerçekten her yükselişten önce böyle korkunç koşullardan geçiyor musunuz? Bunu nasıl çözüyorsunuz? Sonuçta, itiş her geçen gün daha da güçlenir ve geri dönüş yolu yok, her yükselişin ardından keskin bir düşüş var. Bana yakın olanlara zarar vermeden bunun üstüne nasıl yükselebilirim? Yalnızken onu nasıl hissedebilirim? Bu hararetli bir soru ve eğer maddi dünyaya atıfta bulunuyorsam özür dilerim.

Cevap: Çalışmaya ve dağıtıma daha fazla zaman ayırmalısın.

Answers To Your Questions, Part 157

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: