Hangi Realitenin İçinde Yaşıyoruz?

Soru: Hangi realitenin içinde yaşıyoruz?

Yanıt: Biz egoist bir realitede yaşıyoruz, her şeyin yalnızca kendi zevkimiz veya kendi güvenliğimiz için olduğunu düşündüğümüz bir koşulda.

İçinde bulunduğumuz sınırsız, bütünüyle sonsuz koşulun, yalnızca küçük bir bölümünü hissedebiliriz; egoist filtrelerimizden geçer ve içimizde dünyamız farz edilen, çarpık bir şekilde yeniden yaratılır. Bu, bu dünyanın sanal olduğu, içimizde var olduğu ve egomuz tarafından yaratıldığı anlamına gelir. Yalnızca egomuz için iyi veya kötü olan şey buna yansır ve beş duyumuz ile algıladığımız tek şey budur.

Realitede algılamıyoruz, görünüşte uyuyoruz, biz bunu hissedemiyoruz çünkü egoist arzumuzun içindeyiz ve yalnızca bize zevk getiren şeyi çekebiliriz ya da bize acı verebilen şeyleri reddedebiliriz ve bu, aslında içimizde artı ve eksi, karanlık ve aydınlık vb. arasında tezat oluşturan şeydir.

Soru: Gerçek realitenin yüzde kaçını göremiyoruz?

Cevap: Hiçbir şey görmüyoruz. İçimizde egoizmimizde işleme koyduğumuz ve yeniden yarattığımız şey, gerçek yaratma hacminin bir parçası sayılmaz.

Cevap: Egoizmimizde, içimizde yönlendirdiğimiz ve yeniden yarattığımız şey, gerçek yaratılışın hacminin bir parçası sayılmaz.

What Reality Are We Living In?

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed