Her Şey Yaradan’dan Gelir

Soru: Dış güçlerden egoya gelen darbelerle çalışmak ve nefretten bir sonraki koşula doğru bir şekilde yükselmek nasıl mümkündür? Çalışmada, anlaşmazlıklar sonucu beni yiyip bitiren olumsuz duyguları ıslah edebilir miyim?

Cevap: Her şeyden önce Yaradan’ın eşsizliği ve yaratılışın yönetimi hakkındaki materyalleri çok dikkatli okumanız gerekir. Bu durumlarla doğru şekilde nasıl ilişki kuracağınızı anlamalı, tüm makaleleri analiz etmeli ve onları birbirinizle tartışmalısınız.

Onlar, yaşadığımız dünyaya karşı doğru tutum oluşturmak ve üst güçlerin yönetim sistemini hissetmeye başlamaya yardımcı olmak ve onların arkasındaki tek yüce iradeyi, onun dünya üzerindeki yönetimi nasıl ve kim aracılığıyla her şeyi hareket ettirdiğini anlamamız için çok önemlidir. Her şey sadece Yaradan’dan gelir; O’na, Allah, Elokim ya da Yaradan diyebilirsiniz, hiç fark etmez. O dünyayı yöneten tek üst güçtür.

Eğer insanlığın tümünü düşünürseniz, göreceksiniz ki dünyada tamamen Yaradan tarafından yönetilmekte olan, yöneten insanlar ve bir hiyerarşiye bağlı olarak itaat edenler var. Dünyada olup biten her şeyi Yaradan’la ilişkilendirerek O’nunla nasıl işbirliği yapacağımızı görmemiz lazım

Soru: Prensip olarak bana “hastalığın” yerini gösteren Yaradan’a minnettar olmak zorunda mıyım?

Cevap: Bu yolla Yaradan, sürekli ıslah olmanı mümkün kılar. Sonuçta O’na benzer olmaya ulaşacaksın, sonsuz ve bütün, ve tüm yaratılış senin önünde olacak.

Everything Comes From The Creator

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed