Mülteciler Yararlı mıdır?

Yorum: Yapılan araştırmalara göre, Amerikalılar mültecilerin onlara barınak veren milletin boynuna boyunduruk olmadıkları sonucuna ulaşmıştır. Aksine, bu milletlere verilen parasal yardım onların ekonomilerine güçlü bir ivme sağlamaktadır.

Ancak bu araştırmalar, Afrika’daki mülteci kamplarında yapılmıştır. Verilen yardımlar, gıda ürünleri şeklindeydi. Mülteciler bunları sattılar ve bu para ülke ekonomisine yatırım oldu.

Cevap: Her durumda, bu bir çözüme götürmeyecektir, çünkü mülteciler kaynaşmalı ve bu adaptasyon kültürel olmalıdır. Bu sağlanamaz çünkü dinlerine göre, kendi altyapılarına göre, kendi niyet ve planlarına göre mülteciler, onları almak isteyen uluslara tamamen muhaliflerdirler. Mülteciler bu ulusları fetih için, onları kontrol etmek ve halifeliğe dönüştürmek için kesin bir plana bağlılar. Bu nedenle onların ekonomik refaha katkıları hakkındaki tüm bu konuşmalar sadece boş sözler. Amerikalılar kamuoyunu biraz yumuşatmak için kendi politikalarını uyguluyor ve etkinleştiriyorlar.

Mülteciler hiçbir bir millete ekonomik canlanma ve yenilenme getirmiş değildir. Onlar çalışmak istemez, öğrenmek istemez ve tüm geri kalanlar gibi vatandaşlar gibi olmak istemezler. Ve aslında büyük parasal dolaşım onlardan geçiyor, devlet onlara para verir ve onlar da kendi ülkelerin vatandaşlarınca açılan mağazalar aracılığıyla, bu ülkeye iade ederler.

Soru: Bunu kültürel dâhil edilme ve mültecilerin eğitiminin düzenlenmesi takip etmeli mi, çünkü onların göç akışını önlemek artık mümkün değil?

Cevap: Ne yazık ki, Avrupa onların altında uzanmış durumda. Onlar iyi ve besleyici bir ortamda parazit bakteriler gibiler. Bugün Avrupa kıtasında gerçekleşmekte olan şey budur.

http://laitman.com/2016/07/are-the-refugees-beneficial/

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: