İŞİD- TERÖRİSTLER İÇİN ALFABE

SORU: “İslam Devleti” terör organizasyonu ,çocuklar için Android akıllı telefonlarda bir uygulama geliştirdi. Bu yazılım çocuklara Arap alfabesini öğretebiliyor ama özel bir yolla. Örneğin “Dal” kelimesi “Dbaba” (Tank) kelimesine benzetiliyor, “Saad” kelimesi Sruch (füze) kelimesine, “Meim” kelimesi “Midfa” kelimesine (bombardıman) benzetiliyor ve böyle devam ediyor. Bu tür bir metod neye yol açar?

CEVAP: Bu, çocukları askerlere çevirir. Bir zorba yönetim çocukları ordusuna toplamak istiyor, yani her şey çok açık.

Tabi ki çocuklar için üzgün hissediyorum. Bu çocukların toplumun normal bireyleri olarak yetişeceklerinden kuşkuluyum çünkü onların zihinsel yapıları bu tür metodlarla etkilenmiş durumda.

Çocuklar sevgiye ihtiyaç duyar. İşbirliğini, beraber şarkı söylemeyi ve dans etmeyi öğrenmeye, oynamaya ihtiyaç duyarlar. Bu yaklaşım, 9 yaşına kadar devam etmelidir ve 9’dan 13 yaşına kadar aşama aşama hayat hakkında öğrenmeleri gerekir ama öğrenme, nefrete dayalı olmamalıdır ki bu çocuğun psikolojisine zarar verebilir.

Eğitim nefret üzerine temellenemez çünkü bu doğanın sevgi ve birliği amaçlayan ana kuralına aykırıdır. Yaratılışın tüm parçaları üzerinde, günümüzde, bunun, dünyada her gün daha ve daha nasıl ifşa olduğunu görüyoruz. Ulusları ve devletleri bölmeyi isteyerek doğanın zıddına gideriz ve bu yüzden her şeyden önce bu nedenle acı çekiyoruz.

SORU: Bunun yankısı, geri dönüşü ne olacak?

CEVAP: Zaten yankılanıyor.

Daha fazlası da olabilir ama bugün dünyada İslam’ın iki milyar destekçisi var. Onlara neler oluyor? Mutlular mı? Normal bir devletleri var mı? İyi kurulmuş “karşılıklı yardım” sistemleri var mı? Her şey çarpık, bozuk ve yok edilmiş halde çünkü bugünün İslam’ı orijinal İslam değil , aksine fedakarlıklar talep eden bir hareket. Ve bu onarın hazırlandığı şeydir…

http://laitman.com/2016/05/isis-alphabet-for-terrorists/

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed