DEPRESYON TÜM BEDENİ ETKİLER

Haberlerde (Bilim Gazetesi) şöyle dendi: “Granada Üniversitesi önderliğindeki uluslararası bir grup araştırmacı ilk defa depresyonun zihinsel bir karışıklıktan çok daha fazlası olduğunu ispatladı. Depresyon, oksidatif streste* önemli değişikliklere neden olmaktadır ve bu nedenle tüm organizmayı etkilediğinden depresyon, vücutla ilgili bir rahatsızlık olarak düşünülmelidir.

“Bu çalışmanın sonuçları depresyonun kalp ve damar hastalıkları ve kanser ile  kayda değer bağlantısını ve depresyondaki insanların neden daha erken öldüklerini açıklayabilir. Aynı zamanda bu araştırma, depresyonun önlenmesi ve tedavisi için yeni hedeflerin bulunmasına yardımcı olabilir”

YORUMUM: Tabi ki tüm beden etkilenir çünkü vücut tıpkı tüm yaratılış gibi on sefirotluk tamamlanmış bir sistemdir, genel kurala göre “Maneviyatta bölünme yoktur.”

Dahası bu tarz bir araştırma depresyonun,  her şekilde hazla dolmak isteyen bedenin açık bir talebi olduğunu bilmemizi ve belki de insanların bunu daha hızlı biçimde anlamasını sağlayacak. Günümüzde hazla dolma arzusunun doyumu ancak hayatın anlamını keşfetmekle mümkündür. Bu ancak Kabala Bilgeliğinin yardımı ile, gelişimimizin bir sonraki seviyesinin keşfi  olan, üst dünyanın ifşası ile mümkündür.

*Çevirmen Notu: Oksidatif stres, reaktif oksijen türlerinin üretilmesiyle biyolojik bir sistemin reaktif ara ürünleri kolayca detoksifiye etme (zehirsiz hale getirme) ya da oluşan hasarı onarma yeteneği arasındaki bir dengesizliği belirtir. 

http://laitman.com/2016/05/depression-affects-the-whole-body/

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed