Kadın Kongresi: Manevi Dönüm Noktasını Beklemek

Soru: Kadın kongresinde oynadığımız rol nedir: Bina mı yoksa Malhut mu, erkeklerin birliklerini getirebilecekleri bir yer hazırlamak mı, yoksa onlardan bu gerçekleşim için gerekli “av”ı talep etmek mi?

Cevap: Bu kongredeki birliğiniz sayesinde çok ciddi bir arzu hazırlıyorsunuz, sonra bunu onların kongresi öncesinde kalan birkaç gün içinde erkeklere vermelisiniz.

Erkek kongresinden önce üç gün bekliyoruz, dolayısıyla erkeklere şarjınızı, ruh halinizi geçirebilirsiniz, böylece kongreye onları daha önce hiç görmediğim bir şekilde gelirler.

Onlar sorumlulukla, yoğunlukla ve her şeyi yapma kararlılığıyla dolu olmalılar ki sizin arzularınızı, niyetlerinizi ve gücünüzü alarak birbirleriyle birleşebilsinler.

Kadın, erkeği keşiflere ve başarılara iter. Öyle bir yapın ki kongremize gelen erkeklerde ve dünya etrafında olan erkeklerde bu şarjı sizden aldıklarını ve sizin onları ittiğinizi, ileriye doğru yönlendirdiğinizi ve onları desteklediğinizi hissedeyim. Onların arkasında duruyorsunuz, onlara rehberlik yapıyorsunuz ve bırakmalarına izin vermiyorsunuz. Bunu hissetmeliler!

Kendi içinizde o kadar çok güç biriktirmeniz gerekir ki bu güç erkeklerin kendilerinin üzerine çıkmalarını ve sizin arzunuza, genel hisaron’a bağlanmalarını sağlasın. Ve sonra erkek kongresinde, bir sonrakinde değil, bu erkek kongresinde, birleşmiş kadın arzusunun birliği, erkeklerin birliğinin yardımıyla gerçekleşir.

Soru: Erkekler bunu nasıl anlayacaklar ve hissedecekler, ateşli gözlerimizden mi?

Cevap: Bunun hakkında onlara söylemelisiniz, onlara her şekilde rehberlik yapmalısınız, tıpkı evde yaptığınız gibi. Bazen hiç söz söylemeden bile yapabilirsiniz ki bu daha da iyi çalışır çünkü kadının sessizliğini erkekler daha etkin şekilde algılarlar. Dolayısıyla, bunu deneyin. Belki, birkaç söz yeterli olabilir, fakat erkek senin ondan gerçekten manevi bir dönüm noktası beklediğini hissetmeli.

Sanal Ders, 6.1.2013

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed