İki Arzunun Bir Noktada Birleşmesi

Soru: Kadın kongresine doğru şekilde nasıl hazırlanabilirim?

Cevap: Önce, kadın çalışmasına ilişkin malzemeyi gözden geçirmeliyiz.

Temel olarak, bizim zamanımızda, erkek ve kadın çalışması arasında pek fazla fark yok, çünkü yavaş bir birleşim gerçekleşiyor. Dünya kadınlarının nasıl liderlik konumlarını aldığını, devletin başı, bakanlar ve çeşitli şirketlerin yöneticileri olduğunu görüyoruz. Bugün, kadınlar her etkinlik alanına erkeklerle eşit şekilde dahiller.
Kadınlar, doğaları gereği, devamlı olarak esaslı değişimleri talep eden eylemlere değil de, belirli, standart ve dengeli bir şeye meyilli olmalarına rağmen, her iki arzunun da – erkek ve kadın – dünyamızda ve manevi dünyada bir araya gelme zamanı geldi. Bu, manevi köklere bağlı olarak meydana geliyor ve bu yüzden onları birlikte daha da yakına nasıl getireceğimizi düşünmemiz gereklidir. Kongrede meşgul olacağımız şey budur. Kadınlar önlerindeki amacı anlamalıdırlar.

Daha önce kadınlar hiçbir zaman birlikte birleşmediler. Gruplar içinde, kongreler sırasında, birleşmek için her türlü girişimde bulunduk, fakat tüm kadınların arzusunu bir kadın arzusu yapmak için, kadın arzusunun birleşmiş bir imajını yaratmak için öyle bir kongre olmadı.

Bu yüzden kongreye hazırlık, bunun hakkında daha fazla düşünmek, okumak, bu konudaki soruları netleştirmektir ve tüm soru ve cevapları web sitesine yüklemektir.

En önemli şey iyi bir moralde, iyi bir ruh halinde olmaktır. Buraya gelenler kaçınılmaz olarak bu atmosfere girecekler. Bize bağlanacak olanlar bunun içine girmek için hazırlanmalıdırlar: Tüm faaliyetlerinden özgür olmalılar ve sanki burada bizimleymiş gibi hissetmeliler. Onlara tamamen kongrede mevcut olma hissini vereceğimizi düşünüyorum.

Sanal Ders 6 Ocak 2013

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed