Sizleri Novosibirsk’te Bekliyorum

Soru: Bir kongre boyunca hissedilen yükseliş, amaç üzerinde şu şekilde işlenmiş oluyor: Yemekler, dersler ve aralar. Kongreden sonra günlük yaşamımızda da birliği organize etmeye ihtiyacımız var mı?

Yanıt: Tabii ki var! Bir kongreye o kadar ihtiyaç duyulur ki boş geçmez; öyle ki bizler burada birlik üzerinde ciddi bir çalışma yaptıktan sonra Trans-Ural bölgesinde gerçekten birliğe gelecek ciddi adamlardan oluşmuş ciddi bir Sibirya grubu yaratmış oluruz ve böylece onlar kendilerini samimi şekilde bir öğretmen olarak hissederler ve aralarında hoş şekilde çalışmaya başlarlar.

Çaba sarf edebilirler; orada güzel bir çevreye sahipler – temiz manevi bir çevresel mekan-. Yani ben çok iyi başarabileceklerini düşünüyorum. Manevi çalışma için çok iyi bir yer. Bunu hissedeceğimi umuyorum; onlarla bağ kuracağız ve o zaman daha da ileri doğru birlikte hareket edeceğiz.

Sizin için en iyisini diliyorum! Ve bir kez daha gelebilecek herkesten rica ediyorum; hepinizi orada görmek istiyorum. Kaybedemezsiniz! Sadece kazanabilirsiniz! Gelin ve daha sonra pişman olmayın.

Sizleri Novosibirsk’te bekliyorum!

(25 Kasım 2012 tarihli sanal dersten)

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed