Derse Hayat İçin Bir Taleple Gelmek

Soru: Eğer tüm gün derse sanki bir kral’la yapacağımız görüşmeye gidecekmişiz gibi hazırlanırsak, sadece tek bir taleple gelmek nerede mümkündür, yarının dersine nasıl yaklaşılır?

Cevap: Çok büyük bir Işık alacaksın. Sana ne kadar çok vermek istediğini hissedeceksin. Çalışmış olduğun materyaller vasıtasıyla manevi sistemin senin üzerinde ihsan etmeye başladığını hissedersin. Metnin altı çizili yerleri tekrar diriliştir. Bu yazılar derinlik ve saydamlık kazandırır ve herşeyin içinde bir hacim uyandırır. Bu durum senin için tüm dünyamızın duvardaki bir resim gibi olduğunu konusunda net hale getirir. Ve bu resmin arkasında aniden tüm resmi hareket ettiren ve onun parçalarının yerleştiren yeni bir boyut göreceksin. Amacın önemini hissettiğin zaman bunun içinde olmaya başlayacaksın.

Ancak bu arada bizler amacı küçümser ve bilinçsiz olarak reddederiz şüphesiz bundan dolayı da amaç bizden uzaklaşır.

Her ne koşulda olursa olsun, ilerlemek zorundayız ve herşeyden önce amacın önemi ile ilişkilenmeliyiz. Hatta şimdi ilerliyor bile olsak krtik arınmalar için sol çizgiye geçmeli ve bunun yeterli olmadığını görmeliyiz. Her gün çabamızı bağ kurmaya yönelik artırmalı ve sadece bunu yapmalıyız.

Bunun yanısıra, tüm dünyada dağıtım yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür etmeliyiz. Onları her türlü çalışmalarında desteklemeliyiz, bu durum gerçekten bize çok yardımcı olacaktır.

24.01.2012 Tarihli Günlü Kabala Dersinden 4. Bölüm, ‘On Sefirota Giriş’

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: